Hayat Group “Lotus Towers” Proje Lansmanı Gerçekleştirildi
21 03 2023

Hayat Group “Lotus Towers” Proje Lansmanı Gerçekleştirildi

İstanbul Başakşehir’de hayata geçirilen “Lotus Towers” projesi lansmanı, Elite World Europe Hotel’de yapılan lansmanla gerçekleştirildi.

Hayat Group tarafından İstanbul Başakşehir ilçesinde, bölgenin günümüz ihtiyaçları ve talepleri göz önüne alınarak projelendirilen “Lotus Towers” projesi tanıtımı yapıldı.

Hayat Group Yönetim Kurulu Başkanı Mohamed Abdelhalim‘in açılış konuşmasından sonra, şirketin Genel Müdürü Yusuf Kenan Keskin şirketin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Hayata Group‘un daha önce inşa ettiği ve daha çok İstanbul Beşiktaş’taki müstakil kentsel dönüşüm projelerini ve şirketin gelecek vizyonunun aktaran Yusuf Kenan Keskin, Lotus Towers ile giriş yaptıkları Başakşehir mevkinde daha fazla toplu konut projelerine ağırlık vereceklerini aktardı.

Lotus Towers Proje Detayları

Lotus Towers projesinin detaylı anlatımı için mikrofon alan, Hayat Group Satış ve Pazarlama Müdürü Ulaş Akbal, ilk olarak projenin inşa edildiği bölgenin demografik özelliklerini aktardı. Bölgede şu ana kadar yapılan konut tipi, bölgeye yapılan Şehir Hastanesi ve olimpiyat köyü gibi iş ve yaşam yoğun özellikleri ve bunlarla bölgeye gelen yaşam talebini göz önüne aldıklarını belirten Ulaş Akbal, Lotus Towers’taki az oda sayılı konut alternatiflerini oluşturduklarını belirtti.

Bölgede hem otel hem de residence proje eksiği olduğu gerçeğiyle, otel konseptinde bir uygulama sunduklarını belirten Akbal, iki bloktan oluşan Lotus Towers projesinin A bloğunun otel konseptinde olacağını ve buradaki 1+1 ve 2+1 konut ünitelerinin eşyalı bir donanımla satışa sunulacağını belirtti.

İki bloktan oluşan Lotus Towers projesinde 248 ünitenin yer aldığını aktaran Akbal, bunların 24 adedinin ticari birimden oluştuğunu belirtti. 7.742 m2 arsa üzerinde inşa edilen proje 37 bin m2 inşaat alanına sahip. İki blok altında 3’er katlı kapalı otopark alanı, toplantı ve konferans alanı, sosyal tesis, spa, fitness yer alacak.

Projenin otel konseptindeki A bloğunda bulunan 1+1 daireler 80-83 m2, 2+1 daireler 130 m2 olarak planlanmış ve değişik tipte alternatifler bulunuyor. Residence konseptindeki B blokta ise; üç ayrı tipte 1+1 daireler 80-85 m2 arasında, 2+1 daireler 112-135 m2 arasında kullanım alanına alternatifine sahip. Bu blokta ayrıca 165 m2 3+1 daire alternatifi de yer alıyor.

İstanbul Başakşehir’de hayata geçirilen “Lotus Towers” projesi lansmanı, Elite World Europe Hotel’de yapılan lansmanla gerçekleştirildi.
Full Name
Phone Number
Current E-mail